cheapsale - sldemwqm
last updated on: 09/11/18 06:53AM
   Nike Air Max 95 Damen [09/11/18 05:26AM]   
Rate this post  

De Nike Free-lijn schoenen is ontworpen om te imiteren met blootsvoets lopen, met extreme flexibiliteit in de zool en de bovenkant. Nike schoenontwerpers gebruikten pressure mapping en motion capture om te bepalen wat er met je voeten gebeurt tijdens het hardlopen en blootsvoets lopen op gras. Ze hebben deze gegevens gebruikt bij het ontwerpen van een schoen waarvan wordt verondersteld dat ze de intrinsieke spieren van de voet traint, je voet versterkt en je meer natuurlijke stabiliteit geeft.

Nike blijft innoveren met deze lijn. De Nike Free RN is de nieuwste versie van de Nike Free-hardloopschoen. Je kunt ook kiezen voor de Nike Free RN Commuter-schoen, Nike Air Max Jewell Femme perfect om te dragen als onderdeel van een vrijetijdsgarderobe en Adidas ZX Flux Femme om te passen tijdens een hardlooptraining of stevige training. De Commuter is opvouwbaar om in je rugzak of tas te passen. De Nike Free RN Flyknit is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren die bij je stijl passen. Je kunt ook je eigen versie ontwerpen met Nike iD en alleen de gewenste kleur- en afwerkingscombinatie krijgen.

De Nike Free-hardloopschoenen zijn comfortabele schoenen die als een handschoen passen. De extreme flexibiliteit van de gegroefde zool laat je voet bewegen zoals hij wil, niet gedwongen om te bewegen hoe de schoen wenst. De binnenzool biedt enige ondersteuning voor de voetboog en de schoen heeft genoeg demping voor een typische stevige loop- of hardlooptraining. Leer meer over deze schoenen en hoe ze in je wandkast passen.

De Nike Nike Air Max 90 Femme Free-hardlooplijn is geschikt voor wandelingen en runs van 30 tot Nike Air Max 97 Damen 60 minuten, maar biedt mogelijk niet genoeg demping voor langere trainingen. Ze zijn het beste voor wandelaars en hardlopers die een neutrale gang hebben en niet overproneren. Je kunt er ook van genieten als een comfortabele schoen om de hele dag te dragen en stiekem in sommige trainingen tijdens je pauzes of tijdens de lunch.

Fit: als u brede voeten of een bunion heeft, kunt u Nike-schoenen vermijden, omdat deze over het algemeen een smalle teen hebben. De Nike Free is geen uitzondering. Deze schoenen passen als een handschoen. Je kunt een dunne sok of geen sokken dragen. U zult waarschijnlijk geen orthesen in deze schoenen kunnen gebruiken.

Flexibiliteit: Wandelaars hebben meer dan hardlopers een flexibele schoen nodig om de voet door een trede te laten rollen. Adidas Ultra Boost Damen De Nike Free imiteert op blote voeten zijn, maar biedt nog Adidas ZX 750 Femme steeds wat ondersteuning en bescherming voor je voet. De buitenzool is gegroefd zodat elke centimeter van de voet kan buigen zoals hij dat van nature wil. Omdat de meeste schoenen minder flexibel zijn, raadt Nike aan dat u deze schoen in eerste instantie elke dag een beperkte tijd gebruikt totdat uw voeten eraan wennen. Deze flexibiliteit is misschien niet geschikt voor elke rollator, zoals degene die bewegingscontrole nodig hebben. Deze schoenen zijn het beste voor mensen die een neutrale gang hebben.

Bovenkant: het bovenwerk is comfortabel en ontworpen om met de voet mee te bewegen. De schoen voelt heerlijk aan zonder sokken. Het gladde bovenwerk zal minder snel een bunion irriteren, hoewel de smalle teendoos een probleem kan zijn.

Snel: lichtgewicht schoenen Adidas Superstar Hombre Negras zijn geweldig voor stevig wandelen en hardlopen. Hoewel de hak Nike Air Max 95 Damen is verlengd in de hardloopversie van de schoen, kun je een geweldige hakplant en roll-through krijgen voor een snelle looppas. Met deze schoenen kunnen je voeten zoomen.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://sooo.blogghy.com/trackback/2208532

   Comments

   Post a comment
Name:


Email:


5 + 3 = ?

Please write above the sum of these two integers

Title:


Comments:

About the author

Contact the author
Categories

Latest blog posts
Nike Air Presto Womens
[09/11/18 06:53AM]
Asics Gel Quantum 360 Damen
[09/11/18 06:30AM]
Nike Air Max 95 Damen
[09/11/18 05:26AM]
Nike Air Zoom Pegasus 33 Dames
[09/11/18 04:50AM]
Adidas Ultra Boost Damen
[09/11/18 04:49AM]
Top views posts
Nike Air Max Tavas Damen
[06/06/17 05:24AM] Daily Views 2
Nike Air Max 95 Damen
[09/11/18 05:26AM] Daily Views 1
Nike Free 5.0 Dames
[01/06/17 03:39AM] Daily Views 1
Nike Air Max 90 Womens
[18/05/17 04:28AM] Daily Views 1
Nike Air Max 2016 Heren Zwart
[19/05/17 03:14AM] Daily Views 1
Photo Albums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.3659 seconds.

Page generated in 1.0006 seconds.