cheapsale - sldemwqm
last updated on: 18/10/19 05:08AM
   Nike Air Max 90 Donna [14/08/19 05:01AM]   
Rate this post  

Het was 1987 toen 's werelds eerste de Nike Air Max tegenkwam. Het origineel was van Tinker Hatfield, eigenlijk een architect die bij Nike begon met het ontwerpen van winkels, maar uiteindelijk overging in sneakers (hij is nu vice-president van speciale projecten en ontwerp).

Nike was van plan om de vierde juli te vieren met een nieuwe sneaker, een speciale editie van de Air Max 1 Quick Strike met die meest patriottische symbolen: een Amerikaanse vlag.

Maar in plaats van een vlag met 50 sterren als onderdeel van het ontwerp, bevatte de sneakerhak het 13-sterrenmodel, een ontwerp dat is gekoppeld aan de Revolutionaire Oorlog, de Philadelphia-naaister Betsy Ross en, voor sommige mensen, een pijnlijke geschiedenis van onderdrukking en racisme.

Op dinsdag Nike Air Max 2017 Donna annuleerde Nike de release van de sneaker en stortte zich opnieuw hals over kop in de cultuuroorlogen van de natie.

De abrupte annulering kwam nadat Colin Kaepernick, de voormalige quarterback van de National Football League en sociale rechtvaardigheid activist, Adidas Nmd Heren het ontwerp naar Nike had bekritiseerd, volgens een persoon met kennis van de interactie.

De heer Kaepernick, die vorig jaar een lucratieve deal tekende om als Nike-merkambassadeur te dienen, uitte de bezorgdheid bij het bedrijf dat de vlag van Betsy Ross was gecoŲpteerd door groepen die racistische ideologieŽn aanhangen, zei de persoon.

Sandra Carreon-John, een woordvoerster van het bedrijf, zei dinsdag in een verklaring dat Nike de beslissing had genomen om "de distributie van de sneaker te stoppen" op basis van bezorgdheid dat het onbedoeld Nike Air Max 90 Donna de patriottische feestdag van de natie zou kunnen beledigen en aantasten. " erkenning van de terugroepuren eerder verklaarde niet de redenering achter de beslissing.

Terwijl mensen uit het hele politieke spectrum de kwestie op sociale media bespraken, kondigde Nike Air Zoom Pegasus 33 Mujer Regering Doug Ducey, de Republikein van Arizona, op Twitter aan dat hij de staatssteun zou terugtrekken voor een Nike-faciliteit die meer dan 500 mensen in dienst zou hebben gehad. Nike had voorgesteld om de $ 184 miljoen-fabriek in Goodyear, Ariz, te openen.

"Woorden kunnen mijn teleurstelling over deze vreselijke beslissing niet uiten," zei de heer Ducey in een reeks tweets, eraan toevoegend dat Nike "heeft gebogen voor de huidige aanval van politieke correctheid en historisch revisionisme."

De gouverneur, die de fabriek eerder 'een Adidas ZX 700 Femme spannend project' had genoemd, zei ook: 'De economie van Arizona doet het prima zonder Nike. We hoeven bedrijven niet op te zuigen die bewust de geschiedenis van ons land denigreren. "

Susan Marie, een woordvoerster van de Arizona Commerce Authority, zei dat Nike Air Zoom Pegasus 35 Damen het bureau voor economische ontwikkeling het aanbod van een subsidie ??aan Nike, ter waarde van $ 1 miljoen, intrekte "naar goeddunken van de gouverneur."

In een verklaring dinsdag noemde de stad Goodyear de furore "een moeilijke situatie" maar zei dat het aanbod van financiŽle prikkels voor Nike nog steeds bestond, omdat gekozen functionarissen uit New Mexico wilden profiteren van de onzekerheid en de plant over de staatsgrens wilden lokken.

De aankomende Air Max 720 van Nike is misschien wel de grootste toetssteen ooit op Nike Air Max 270 Mujer dat evolutionaire pad. Stel voor een debuut begin volgend jaar in zowel Swoosh- als Jumpman-silhouetten, de 720 onderscheidt zich niet alleen als een levensstijlgerichte dempingstechnologie, maar ook de grootste Air-Sole-eenheid in de geschiedenis van de Beaverton-sportkledingreus.

Met Nike Air Max 90 Donna de 720 om de hoek kijken we terug op enkele van de belangrijkste kenmerken in luchtgerichte sneakertechnologie in de afgelopen 40 jaar.

De Tailwind is degene die het allemaal is begonnen. De Tailwind bracht in 1978 in beperkte hoeveelheden uit voor de Honolulu Marathon en debuteerde de eerste Air-Sole-eenheid van Swoosh - een concept ontwikkeld door Frank Rudy, een specialist op het gebied van ruimtevaarttechnologie, die in 1977 voor het eerst naar Nike werd gebracht. onmiddellijk in HawaÔ werd de Tailwind vrijgegeven aan de massa in 1979 en de rest is geschiedenis.

   Trackbacks

      TRACKBACK URL: http://sooo.blogghy.com/trackback/360893

   Comments

   Post a comment
Name:


Email:


1 + 3 = ?

Please write above the sum of these two integers

Title:


Comments:

About the author

Contact the author
Categories

Latest blog posts
i Adidas Adilette Dames
[18/10/19 05:08AM]
Adidas ZX Flux Dames
[18/10/19 04:44AM]
Nike Internationalist Dames
[18/10/19 04:20AM]
Adidas Eqt Support Adv Mujer
[18/10/19 04:01AM]
Asics Gel Lyte 5 Womens
[18/10/19 03:34AM]
Top views posts
Nike Air Max Zero Femme
[12/02/19 02:46AM] Daily Views 1
Nike Air Max 97 Damen c
[14/08/19 03:34AM] Daily Views 1
Nike Air Max 90 Donna
[14/08/19 05:01AM] Daily Views 1
Nike Air Presto Femme
[10/10/19 04:26AM] Daily Views 1
Nike Air Max 95 Dame
[10/10/19 04:50AM] Daily Views 1
Photo Albums
Powered by Blogghy

Page generated in 0.0947 seconds.

Page generated in 0.2527 seconds.